İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin öldüğü helikopter kazası hakkında neler biliniyor?

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ve beraberlerindeki heyet, 19 Mayıs'ta düşen helikopterde hayatını kaybetti. Peki, kaza ve sonrasında yaşananlar hakkında neler biliniyor?

DUVAR - İran-Azerbaycan sınırında 19 Mayıs Pazar günü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le bir araya gelen ve bir barajın açılış törenine katılan İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter, dönüş yolunda kaza geçirdi. İran basınına yansıyan ilk haberlerde, içinde Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın da olduğu helikopterin ‘sert iniş’ yaptığı ifade edilmiş, sis ve yağışlı hava koşulları sebebiyle helikoptere ulaşılamadığı belirtilmişti. Bu sabah, Reisi, Abdullahiyan ve beraberlerindeki yetkililerin hayatını kaybettiği açıklandı. Peki, dün yaşanan helikopter kazası ve sonrasında yaşananlar hakkında neler biliniyor?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Fatih Terim'in prensiydi: Okan Buruk 'kendine kulüp bul' dedi Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları 14 günlük maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları