İş insanı Gökhan Göz'den ihbar üzerine gelen polislere: Benim için silahımı kontrol etmeye gelmiş bu memur beyler

İş insanı Gökhan Göz, Şile'de bir mekanda bir kişiye silah çektiği ihbarı üzerine gelen polislere sarf ettiği sözler tepki çekince özür diledi.

Abone ol

DUVAR - Gökas Filo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göz, önceki gece Şile'de bir mekanda bir şahsa silah çektiği iddiasıyla şikayet edildi. 

İş insanı, ihbar üzerine bulunduğu eğlence mekanına gelen polislere tepki gösterip "Silahımı kontrol etmeye gelmişler" diyerek, olayla ilgili kayıt altına aldığı bir videoyu da sosyal medyada yayınladı.

Videoda Gökhan Göz'ün polis ekiplerine elinde silahıyla ''Ne istiyorsunuz? Kim ihbar etti? Silah çekmişiz öyle mi...? Şile Emniyet'te şikayet edilmişim... Ben Gökhan Göz'üm. Benim için silahımı kontrol etmeye gelmiş bu memur beyler'' ifadelerini kullandığı görüldü.

Gelen tepkiler üzerine Göz, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı ve emniyet güçlerinden özür diledi. Göz açıklamasında "Ben ve yardımcılarım gitmiş olduğumuz bir mekanda eğlenirken emniyet güçleri tarafından kibar bir şekilde dışarı davet edildim ne olduğunu anlamadığımı sorduğumda bir kişi yada kişilere silah çektiğim yönünde ihbar aldıklarını söylediler ve gerekli ruhsatları kontrol ettikten sonra kamera kayıtlarından da herhangi bir kişiye bir şey çekmediğimi ve aksine sahnedeki sanatçı arkadaşımızla sahnede şarkı söyleyerek ve oradaki olan misafirleri de kötü sesimle zamanlarını ayırıp dinledikleri için özür dileyerek eğlencemize devam ettiğimizi gördüler.. Emniyet ve tüm devlet görevlilerimize saygımız sonsuzdur basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz her zamanki gibi prim yapabilmek için gerçek dışı paylaşımlarla şahsımı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.. Görevde olan ve işini her zaman layıkıyla yapan herkese saygımız sonsuzdur. Bu yansıtılan gerçek DIŞI duruma sebebiyet verdiğim için tüm EMNİYET Güçlerinden Özür dilerim. Söz konusu şu ki bizim yasa dışı bir şeylerle işimiz olmaz, olamaz. Şahsıma ve yardımcılarıma gerekli tutanaklar tutularak yasal işlem yapılmıştır" dedi.