İSKİ'den uyuşturucu bulunan kamyonetle ilgili açıklama

Üzerinde İSKİ ve İBB logosu bulunan kamyonette uyuşturucu bulunmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. İSKİ'den aracın yüklenici firmaya ait olduğu açıklaması yapıldı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yapılan operasyonda İSKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi logoları bulunan ve üzerinde "bakım onarım aracı" yazan kamyonette 112 kilo 190 gram esrar bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklaya göre; şüphelilerin belediyeye çalışan şirketin taşeron işçileri olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Operasyonda 2 kişi de gözaltına alındı.

'YÜKLENİCİ BÜNYESİNDE ÇALIŞAN ŞAHSA AİT BİR ARAÇ'

İddialarla ilgili yazılı açıklama yapan İSKİ, "İdaremizce yapılan inceleme neticesinde bahse konu İSKİ ve İBB logolu araç, idaremize ait olmayıp, bakım onarım işi kapsamında yüklenici bünyesinde çalışan şahsa ait bir araçtır. Ayrıca araçta yakalanan şahıslar, İSKİ'nin ya da yüklenici firmanın çalışanı değildir. Konu hakkında gerekli yasal takibat hukuk müşavirliğimizce başlatılmış olup süreç idaremizce takip edilmektedir" denildi.(HABER MERKEZİ)