İslam Memiş gram altın için tarih verdi: Bin liranın üzerini görecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya dair yaptığı değerlendirmede gram altında 1000 lira sınırı için tarih verdi.

DUVAR-  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni hafta öncesi piyasalara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gram altında 1000 lira bandı için tarih verdi.

Memiş, "Geçen haftadan beri yükseliş trendlerini görüyoruz. Ben varlıklarımıza sahip çıkmamız gerektiğini, satış yapanların zarar edeceği bir dönemde olduğumuzu ifade etmiştim. Temmuzda yeni pik seviyeleri göreceğimizi de ifade etmiştim. Haziranda iç gelişmeler ancak temmuz ayında 'devam mı tamam mı?' modelinde bir arayışta olacağımızı ifade etmiştim" diye konuştu.

Haberin Devamı
Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Motosiklet sayısının en fazla olduğu 4 il Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı