İslam Memiş 'kritik tarih' dedi, altında rekor fiyatı söyledi

İslam Memiş piyasalardaki son gelişmeler hakkında yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta daha kritik bir hafta olacak para piyasaları için. Bu baskılanma 1-2 hafta daha devam eder" dedi. 

DUVAR - Altın fiyatlarında yükselişi yavaşladı. Bu kapsamda yatırımcılar altın piyasasını yakın takibe aldı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için rakam verdi.

İktidar medyasına konuşan İslam Memiş'in açıklamaları şöyle: "Ons altın tarafında bu hafta ve önümüzdeki hafta 2000-2070 dolar aralığını takip edeceğim. Yani Fed'in önümüzdeki hafta açıklayacağı faiz kararına kadar ons altın tarafında 2000 dolar destek seviyesi var. Yukarıda 2070 dolar direnç seviyesi var.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?