İslam Memiş'ten altın beklentisine revize geldi: Erken gerçekleşebilir

Altın ve para uzmanı İslam Memiş, Rusya-Ukrayna gerginliğinde piyasalarda nelerin değişebileceğini anlattı. Memiş, gram altın için yıllık bazda verdiği 1450 lira seviyesi öngörüsünü erkene çekti.

DUVAR - Youtube yayınında konuşan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Putin'in açıklaması jeopolitik riskleri tırmandıran bir açıklamaydı. Savaş çanları çalmaya başladı. Geçen haftayı manipüle etmişlerdi. Şu an için savaş yok ama piyasalarda savaş fiyatlaması yapıldığını fiilen görüyoruz" dedi.

Mart ayında FED'in faiz kararıyla birlikte piyasalarda yeni bir fiyatlamayla karşılaşılacağını söyleyen Memiş, yatırımcıların kendilerini nasıl koruyacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Motosiklet sayısının en fazla olduğu 4 il Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı