İspanya'da korona deneyi: 5 bin kişi Love of Lesbian grubunu sosyal mesafesiz izledi

İspanya'nın Barselona kentinde, korona virüsünün kalabalık kültürel faaliyetlerde yayılma şeklini incelemek için 5 bin kişilik bir konser düzenlendi. Rock grubu Love of Lesbian'ın konserine, aynı gün test yaptırıp sonucu negatif çıkan 5 bin kişi katıldı.

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle kapalı alanda dört kişiden kalabalık buluşmaların hâlâ yasak olduğu İspanya'da, kalabalık kültürel faaliyetlerde olası salgın ihtimalini ölçmek için bir konser deneyi yapıldı. Ünlü rock grubu Love of Lesbian'ın Barselona'da verdiği konsere, önceden test yaptıran ve sonucu negatif çıkan 5 bin kişi katıldı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın için 2030 uyarısı: Elinde 1 milyon TL'si olan... Türkiye'de konutun en pahalı olduğu iller belli oldu Ocak 2025 zam oranları ne kadar olacak: Meslek meslek zamlı maaşlar Michael Schumacher 11 yıl sonra ortaya çıktı: Kızının düğününe katıldı Reuters yayımladı, tahminler değişti: Dolar, yıl sonu ne kadar olacak? Kuyumcu esnafından altın fiyatları tahmini: Gram altının yönü neresi?