İspanyol basını: Negredo Beşiktaş'ta!

İspanya'nın tanınmış spor gazetelerinden Marca, yıldız isim Alvaro Negredo'nun Beşiktaş'a transfer olduğunu iddia etti. Gazete resmi duyurunun bu gece ya da yarın açıklanacağını yazdı.

Abone ol

DUVAR - İspanyol Marca gazetesi, forvet oyuncusu Alvaro Negredo'nun Beşiktaş'a transferinin neredeyse bittiğini yazdı. Gazete haber kaynağı olarak,  Valencia Direktörü Mateu Alemany'i gösterirken, İspanyol yönetici yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde ilerleme kaydettik. Negredo transferi bugün yada yarın sonuçlanır" dedi.

Gazete İspanyol yıldız için en uygun takımın Beşiktaş olduğunu belirtirken, ekonomik açıdan en iyi teklifin Siyah-Beyazlı kulüpten geldiğini ayrıca Finansal Fair-Play kuralları kapsamında hareket etmek zorunda olan Valencia'nın, maaş bütçesinde yer açmak adına Negredo'yu bir başka bir takıma yollamak istediğini belirtti.

YÖNETİCİLER GECE YARISI İSPANYA'YA UÇTU

Gün içinde menajer Ahmet Bulut'un yaptığı görüşmelerden sonra imza aşamasına gelen Negredo transferi yarın açıklanabilir.

Beşiktaş transfer komitesi üyeleri Umut Güner ve Şafak Mahmutyzacıoğlu gece yarısından sonra İspanya'ya uçarak yarın son görüşmeleri yapacak.Negredo'nun da katılacağı görüşmelerden sonra resmi imzalar atılırsa en geç iki gün içinde İstanbul'a getirilecek İspanyol golcü için Vodafone Park'ta imza töreni düzenlenecek.

Beşiktaş daha önce Valencia ile kiralık konusunda prensip anlaşmasına varsa da şartların değişmesi halinde Negredo'yu bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katacak. (DHA)