İsrail-İran çatışması: An be an neler yaşandı?

İran, İsrail'in Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği saldırının ardından beklenen 'misillemesini' gerçekleştirdi. Peki, dün akşam an be an neler yaşandı?

DUVAR - İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’daki İran konsolosluk binasına 1 Nisan’da düzenlediği saldırıda aralarında Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarının da olduğu 13 kişiyi öldürmesinin ardından İran dün akşam İsrail’e hava saldırısı düzenledi. İran, insansız hava araçları (İHA) ve füzelerle düzenlenen saldırıların sonuçlandığını ve özellikle iki askeri üssün hedef alındığını savunurken, İsrail, havadan gelen söz konusu tehditlerin yüzde 99 oranında bertaraf edildiğini ileri sürdü. Peki, dün akşamdan bu yana an be an neler yaşandı? 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda