İsrail'de rehine anlaşması talep eden eylemcilerden köprüde zincirli protesto

Tel Aviv'de Netanyahu hükümetinin rehine takası anlaşmasını kabul etmesi talebiyle eylem düzenlendi. Protestocular, yollara rehineleri simgeleyen sarı kurdeleler çizdi, bir köprüyü trafiğe kapattı.

DUVAR - İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları Ekim 2023’ten bu yana devam ederken, Mısır, Katar ve ABD’nin arabuluculuğunda Hamas ve İsrail arasında ateşkes ve rehine takası anlaşmasına varılması için yürütülen müzakerelerden henüz sonuç alınabilmiş değil. Bugün Tel Aviv’de İsrailli rehine yakınlarının öncülüğünde çok sayıda eylemci, Benjamin Netanyahu hükümetinin ateşkes ve rehine takası anlaşmasını kabul etmesi talebiyle protesto gösterisi düzenledi. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı