İsrail'de yargı düzenlemesi protesto ediliyor: 'İç savaşa doğru gidiyoruz'

İsrail'de yüksek yargının yetkilerini sınırlayan düzenlemenin meclisten geçmesiyle şiddetlenen protestolar sürerken, eski başbakan Olmert, "İç savaşa doğru gidiyoruz" açıklamasını yaptı.

DUVAR - İsrail'de Yüksek Mahkeme'nin yetkilerini sınırlandıran yargı düzenlemesinin 24 Temmuz Pazartesi günü meclisteki 2'nci ve 3'üncü oylamalarda kabul edilmesinin ardından ülkede protesto gösterileri düzenlendi. İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre, ülkenin güneyindeki Necef bölgesinde bir yerleşim yeri yakınında bölgede yaşayanlar arasında yargı düzenlemesi destekçisi ve karşıtı gruplar arasında olay çıktı ve yerleşim yerinin güvenlik görevlisi silahını havaya ateş etti. Olayın ardından polisin olay yerine geldiği ve yedi kişiyi gözaltına aldığı bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Hangi üniversite, ne kadar zam yaptı?