'İstanbul Depremi' 20-21 Ocak'ta kongrede konuşulacak

İstanbul Depremı̇ne Yönelı̇k Sağlık Hı̇zmetı̇nı̇n Yapılanması Çalışma Grubu, 20 - 21 Ocak'ta 'Öncelikli Bir Halk Sağlığı Sorunu İstanbul - Marmara Depremi' kongresi düzenliyor.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Depremine Yönelı̇k Sağlık Hı̇zmetinin Yapılanması Çalışma Grubu, Beklenen İstanbul - Marmara depreminin yaratacağı yıkımın azaltılması ve önlenmesine yönelik, sağlık alanında yapılması gerekenlerin belirlenmesi ve hayata geçmesini sağlayacak mücadele yöntemlerinin tartışılması amacıyla, 'Öncelikli Bir Halk Sağlığı Sorunu İstanbul - Marmara Depremi' kongresi düzenliyor.

20 - 21 Ocak 2024'te İstanbul Barosu Orhan Apaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrenin açılış konuşmalarını İstanbul Depremine Yönelik Sağlık Hizmetinin Yapılanması Çalışma Grubu'ndan Dr. Hasan Oğan, İstanbul Barosu Başkanı Avukat Filiz Saraç ve İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nergis Erdoğan yapacak.

Kongrede, 'Deprem ve Afet', 'Depreme Bağlı Afetler, Sağlık Hizmetleri, Hazır Olma', 'İstanbul Depremi ve Olası Sonuçları' gibi başlıklarda paneller düzenlenecek.