İstanbul Finans Merkezi'nin ilk etabı açılıyor

İstanbul Finans Merkezi bankalar etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün hizmete açılacak.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Finans Merkezi’nde 1,3 milyon metrekare ofis alanı, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 2 bin 100 kişilik kongre merkezi, 5 yıldızlı otel yer alıyor.

Projede bankalar etabının açılmasıyla birlikte yurt içinden ve yurt dışından önemli banka ve finans kuruluşlarının İstanbul Finans Merkezi'nde yer alması bekleniyor. Finans projesinin bankalar etabında Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nın ilgili birimleri faaliyete geçecek.

Merkezde 21 ofis binası bulunuyor. Merkezdeki ofis çalışanlarıyla birlikte her gün 100 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen alışveriş merkezinde yerli ve yabancı restoran ve markaların mağazaları yer alacak. Açık havada, toplam 3,3 kilometre uzunluğundaki cadde, sokak ve meydanlara yayılmış şekilde iki katta alışveriş imkanı sağlayacak.

İstanbul Finans Merkezi bünyesinde yer alan 5 yıldızlı otel, 325 oda  ve 80'e yakın uzun süreli konaklamaya uygun oda tipi ile hizmet verecek. (EKONOMİ SERVİSİ)