İstanbul Gelişim Ligi Finali 26 Mayıs'ta

Spor İstanbul'un bu yıl 4. kez düzenlediği Gelişim Ligi Finali'nde şampiyonlar 26 Mayıs pazar günü belli olacak.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Gelişim Ligi Finali İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde 26 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Şubat ayında yapılan yılın ilk Gelişim Ligi Finali’nden sonra 14-22 Mayıs'ta düzenlenen ikinci finalde 11 branşta 1.015 sporcu mücadele etti.

Atletizm, tenis, su topu, cimnastik, badminton, karate ve tekvandoda şampiyonlar eleme etabında belli oldu. 401 sporcunun mücadele edeceği futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşında ise şampiyonlar pazar günü belirlenecek. 

3 BÜYÜKLERİN GÖZÜ FİNALLERDE

Genç sporcuları profesyonel spor kulüpleri ile bir araya getirme fırsatı veren Gelişim Ligi Finalleri sayesinde, bu zamana kadar 692 sporcu kulüplerin altyapılarına alındı.

Pazar günü düzenlenecek olan 4. Gelişim Ligi Finali’nde ise aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Enka, İBBSK’nin da olduğu çok sayıda kulübün yetenek avcısı da müsabakaları yerinden izleyecek.

İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde saat 11.00’de jimnastik ve smaç şov gösterisi ile başlayacak olan Gelişim Ligi Finali, saat 15.00’deki ödül töreniyle sona erecek.