İstanbul'da bir parkta tecavüze uğradı

42 yaşındaki D.S. Nişantaşı'nda tecavüze uğradı. Polis, bölgedeki 100 kameranın 90 saatlik görüntüsünü inceleyerek şüpheli F. A.'yı yakaladı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul'da, D.S bir parkta kendisine tecavüz edildiğini söyleyerek polise şikayetçi oldu. Polis, bölgedeki 100 kameranın 90 saatlik görüntüsünü inceleyerek şüpheli F.A.'yı yakaladı.

D.S., 1 Aralık gecesi arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaki bir mekana gitti. Saat 04.30 sıralarında mekandan ayrıldı. Taksiye binmek için Cevahir Caddesi'nden otobüs duraklarına doğru giden D.S'nin yanına yaklaşan kişi, bıçakla tehdit etti. Elindeki bıçağı D.S.'ye dayayan kişi, "yürümeye devam et" dedi.

19 Mayıs Mahallesi'nde bir parka geldiklerinde D.S bıçak tehdidiyle tecavüze uğradı. D.S.'nin şikayeti üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Olayın yaşandığı bölgedeki 100 kameradan 90 saatlik görüntü toplandı. İzlenen görüntülerde şüphelinin F.A olduğu belirlendi. F.A. olaydan 6 gün sonra gözaltına alındı.

Cinsel saldırı ile ilgili sorgulanan F.A, suçlamaları kabul etmeyerek, "Osmanbey metrosunda yürürken rastladım, ağlıyordu. Yanına yaklaşarak sorun olup olmadığını sordum. Bana 'Param yok, eve gidemiyorum' dedi. Ben de param olmadığını, günün ağarmasını beklersek ailemden alıp vereceğimi söyledim. Gün ağarana kadar oturabileceğimiz bir yer olmadığı için parka gittik" dedi.

'SESİNİ ÇIKARIRSAN BUNU SOKARIM'

D.S.'nin ise ifadesinde, "Belime sivri bir cisim dayadı. Sesini çıkarırsan bunu sokarım" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye gönderilen şüpheli F.A. tutuklandı.

Kaynak