İstanbul'da FETÖ operasyonu

İstanbul'da bu sabah saatlerinde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi. Polis farklı ilçelerdeki adreslere baskınlar düzenledi.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Bir grup polis Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi’ndeki İBB Lojmanları B Blok'a geldi. Polis lojmanda girdiği dairede arama yaptı. Başka bir polis ekibi ise Üsküdar Bulgurlu Mahallesi’nde 5 katlı bir binaya operasyon düzenledi. Binadaki bir daireye giren polisin arama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan bazı kişiler de sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYSERİ'DE 6 GÖZALTI

Kayseri'de de FETÖ soruşturması kapsamında telefonlarında 'ByLock' programı bulunduğu iddiasıyla 6 polis gözaltına alındı. Örgütün kriptolu yazışma programı ByLock kullanıcısı olduğu belirtilen 6 polis gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)