İstanbul'da gitar festivali

5. Uluslararası İstanbul Gitar Festivali başlıyor. İlk konser 6 Nisan Cuma günü saat 20:00'de.

Abone ol

DUVAR - Cem Şivan Ergül,Goran Krivokapic ve Danijel Cerovic Montenegri 5. Uluslararası İstanbul Gitar Festivali kapsamında müzikseverlerle buluşuyor. Konser 6 Nisan Cuma günü saat 20:00'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

ÖNEMLİ FESTİVALLERDE SAHNE ALDILAR

Montenegrin Gitar Duo, Goran Krivokapic & Danijel Cerovic-Rusya'daki Saint Petersburg Philharmonia Salonu, Madrid'deki Manuel de Falla Salonu ve Concertgebouw Amsterdam gibi dünyanın önde gelen uluslararası konser salonlarında sıklıkla görüldü.

Katıldıkları önemli festivaller arasında, Koblenz Gitar Festivali, Festival Internacional de Musica ve Danza de Granada, Kotor Sanat Festivali, Tempo Müzik Festivali, Mountains Uluslararası Gitar Festivali, Shenyang Uluslararası Gitar Festivali ve Daejeon Uluslararası Gitar Festivali yer alıyor.

Cem Şivan Ergül

17 YAŞINDA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Cem Şivan Ergül henüz 17 yaşında olmasına rağmen kazandığı yarışmalar ve verdiği konserlerle dikkatleri üzerine topladı. Uluslararası İstanbul Gitar Festivali’nin düzenlediği Festival Solistleri yarışmasında 2017 yılının birincisi oldu.