İstanbul'da şehirlerarası otobüsler yarın sabaha kadar durduruldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şehirlerarası otobüs seferlerinin yarın sabah 09:00'a kadar durdurulduğunu açıkladı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki Harem, Esenler ve tüm cep otogarlarındaki otobüs seferlerinin yarın sabah 09:00'a kadar durdurulduğunu ilan etti. Yerlikaya attığı tweette "Kıymetli hemşehrilerim; İlimizde #Esenler, #Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar; yarın (26 Ocak 2022, ÇARŞAMBA) 09.00’a kadar durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.

'ARABALARINIZI ÇEKİN'

Yoğun kar yağışının etkisi altına giren İstanbul'da yol temizleme çalışmaları yapılıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yol kenarlarına araçlarını park eden kişileri, araçlarını çekmeye davet etti. 

Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kıymetli hemşehrilerim, karla mücadelemizin etkin şekilde sürdürülmesi için, otoyol ve D-100’de park edilmiş özel araçların, sahipleri tarafından kaldırılması gerekmektedir. Lütfen araçlarımızı bulundukları yerden süratle kaldıralım" ifadelerini kullandı. 

İBB başkanı İmamoğlu da "Dünkü kar yağışı ve tıkanma sebebiyle araçlarını yol kenarına bırakan vatandaşların araçları bıraktıkları yerden almaları yol güvenliği ve akış açısından önemli. Şehir içindeki tüm yollar şu an açık, aracınızı rahatlıkla alabilir, çalışma yapan ekiplere yardımcı olabilirsiniz" mesajını paylaştı. (HABER MERKEZİ)