İstanbul'da silahlı saldırı: Baba öldü, 5 yaşındaki çocuğu yaralandı

İstanbul'da motosikletli kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda, 1 kişi öldü. Ölen kişinin 5 yaşındaki çocuğu saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Maltepe ilçesinde 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte motosikletle ilerleyen M.D.'ye, motosikletli kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda M.D. hayatını kaybederken 5 yaşındaki çocuğu Ö.M.A. yaralandı.

DHA'nın haberine göre, Gülensu Mahallesi Telsizler Caddesi'nde 5 yaşındaki oğlu Ö.M.A. ile birlikte motosikletle seyir halinde olan yabancı ülke vatandaşı M.D.'ye, başka bir motosiklette bulunan kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.D. ve Ö.M.A. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

M.D. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Ö.M.A.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, M.D.'ye ait motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden çekildi.

Polis ekipleri olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)