İstanbullu Taksim için tercihini yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Taksim, Bakırköy ve Salacak Meydanları için düzenlediği tasarım projesi yarışmasında toplam 352 bin 784 oy kullanıldı. Taksim Meydanı için 15 numaralı proje seçildi.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı’nın yarışmaya açtığı Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımları oy verme işlemi dün sona erdi. Herkesin TC kimlik numaralarıyla oy verebildiği yarışmada en çok oy Taksim Meydanı düzenlemesi için kullanıldı. istanbulsenin.org üzerinden düzenlenen oylamada Taksim Meydanı projesi için 209 bin 728 kişi oy verdi. 15, 16 ve 19 numaralı projeler arasında geçen mücadeleyi 86 bin 597 oyla 15 numaralı proje kazandı.

Haberin Devamı
Naci Görür'den 3 kente 7.4 uyarısı: Çok zaman kalmadı Faiz oranları değişti: 2 milyon TL'nin aylık getirisi 'uçtu' En güvenilir otomobiller seçildi: Japon markaları damga vurdu İslam Memiş: Hazır olun, sadece bir gün kaldı... Tuz Gölü'nü besleyen 4 göl kurudu 150 bin TL'nin geri ödemesi değişti: İşte banka banka faiz oranları