İstiklal Caddesi'nde kavga, Şirinevler'de saldırı

İstiklal Caddesi'de Final Four için gelen Olympiakoslularla bir grup arasında kavga çıktı. Beş Yunan taraftar yaralandı. Şirinevler'de de iki Yunan taraftar saldırıya uğradı.

Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Real Madrid, Olympiakos ve CSKA Moskova'nın karşılaşacağı Euroleague Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanılırken polis müdahale etti. Olaylarda altı Yunan taraftarları yaralandı. Yaralılardan birinin bacağından bıçaklandığı öğrenildi. Kavgayla ilgili gözaltına alınan dört kişi ise polis merkezine götürüldü. Olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ŞİRİNEVLER'DE SALDIRI

Final Four'un oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu'na gitmek isteyen iki Olympiakos taraftarı saldırıya uğradı. Fenerbahçe taraftarlarının da aralarında bulunduğu grup, tekme ve yumruklarla Yunan taraftarları darp etti.

Yunan taraftarlar daha sonra araya girenlerin eşliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'na götürüldü.(HABER MERKEZİ)