İstiklal Caddesi'nde neler oluyor?

İstiklal Caddesi son günlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde. 100 yıla yakındır bu bölgede esnaflık yapanlar çareyi ‘caddeyi' terk etmekte buldu.

Arka sokaklara kaçıyorlar

İstiklal Caddesi bugünlerde birbiri ardına kapanan mağazalarıyla gündemde. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre bölgedeki esnafın söylediklerine göre ise birçok kişi mağazasını devretmek için sıraya girmiş durumda. Mağazaların kapanmasının en büyük nedeni olarak azalan turist sayısı ve yerel halkın başka bölgelere kaymış olması gösteriliyor. Bölgedeki bir esnaf İstiklal Caddesi'nde yaşanan kötü gidişatın Beyoğlu Asmalımescit'teki ‘masa, sandalye kaldırma operasyonu' ile başladığını ifade ediyor.

Haberin Devamı
Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları 7 kurumdan dolar tahmini: En iyi ihtimalle... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak ülkelerin kıyafetleri