İtalyan mutfağında tartışmalı trend: Çekirgeli makarna

İşletmeci Albano, ineklerden elde edilen 1 kilogram protein için binlerce litre suya ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Albano, "1 kilogram çekirge unu üretmek için sadece 12 litre su kullanıyoruz" diyor.

DUVAR - İtalya'nın kuzeyinde, ülkenin en büyük çekirge çiftliği olan İtalyan Çekirge Çiftliği'nde her gün yaklaşık bir milyon böcek gıda maddesine dönüştürülüyor. Çiftliği işleten Ivan Albano, makarna, ekmek, krep, enerji barı ve hatta spor içeceklerinin üretiminde kullanılabilecek, açık kahverengi renkli, böcekten yapılmış bir una işaret ediyor. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?