İYİ Parti Başkanlık Divanı yarın toplanıyor: Yol haritası çizilecek

İYİ Parti Başkanlık Divanı, yarın saat 11.00'de toplanacak. Toplantıda, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritası çizilecek.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı için 14 Mayıs’ta yapılan seçimler sonucunda Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı resmi olmayan rakamlara göre Cumhur İttifakı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49,51’ini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88 oy aldı.

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turda sonuçlanmaması üzerine gözler 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur oylamaya çevrildi.

ANKA'nın haberine göre, İYİ Parti Başkanlık Divanı, birinci turda alınan sonuçları değerlendirmek ve ikinci turda yapılacak çalışmaları belirlemek için yarın saat 11.00'de toplanacak. Toplantıda, ikinci turda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması için yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritası belirlenecek. Toplantı sonrası İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu’nun açıklama yapması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)