İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker istifa etti

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker, görevinden ayrıldığını açıkladı. Beker, kongre sürecinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "elini rahatlatmak" için istifa ettiğini belirtti.

Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker, istifa etti. Beker, istifa dilekçesinde "Kongre sürecinde hem Genel Başkanımızın elini rahatlatmak hem de üzerine aldığı sorumlulukta üzerimize düşen payın gereği olarak görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

'DEMOKRASİ DERSİNDEN GEREKLİ MESAJI ALDIM'

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker, görevinden istifa etti. Genel Başkan Meral Akşener'in kongre kararını ve aday olmayacağını açıklamasını "demokrasi dersi" olarak nitelendiren Beker, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımızın seçim sonrasında ortaya çıkan tabloyu dikkate alarak ve sorumluluğu üstlenerek sergilediği 'Demokrasi Dersi'nden, Gençlik Kolları Başkanı olarak gerekli mesajı aldığımı belirtmek isterim."

'HER SORUMLULUĞU GURURLA YERİNE GETİRECEĞİM'

Kongre öncesinde Akşener'in "elini rahatlamak" ve üzerine düşen sorumluluk nedeniyle görevini bıraktığını belirten Beker, dilekçesinde "Kongre sürecinde hem Genel Başkanımızın elini rahatlatmak hem de üzerine aldığı sorumlulukta üzerimize düşen payın gereği olarak görevimden istifa ediyorum. Bilinmesini isterim ki, bugün ve yarın da İYİ Parti ve İYİ Gençler için, Genel Başkanımızın emrinde üzerime düşecek her sorumluluğu gururla yerine getireceğim" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)