İYİ Parti: 'Şehrim 2023' ilk değil, bizim projemiz 10 gündür yollarda

AK Parti'nin "Şehrim 2023" projenin başlama programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de bir ilk gerçekleştiriliyor" dedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu "İlk değil, İYİ Parti’nin ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim' projesi 10 gündür yollarda" açıklamasını yaptı.

Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin "Şehrim 2023" projesinin başlangıcı yaptı. AK Parti otobüsleri yola çıkarken Erdoğan, "Türkiye'de bir ilki, Çiğdem Hanım (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı) ve ekibi gerçekleştiriyor" dedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ise "Bu proje Türkiye’de bir ilk değil. İYİ Parti’nin ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim' projesi 10 gündür yollarda” şeklinde açıklama yaptı.

AK Parti, "Şehrim 2023 Projesi"ni bugün başlattı. Parti genel merkezi önünde açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a projeyle ilgili bilgi verdi.

Karaaslan, "Aslında yeni bir yol haritası bu. Bir yolculuğa çıkıyoruz, Şehrim 2023. Yani tıpkı Türkiye'nin 2023 vizyonu gibi her şehrin kendi 2023 vizyonunu masaya yatıracağımız, konuşacağımız ve bu şekilde aslında kimlikli şehirler idealinden yola çıkarak, her şehre özgü stratejiler, hedefler ve vizyon haritalarının ortaya konulmasını sağlayacağımız bir proje" diye konuştu.

Çiğdem Karaaslan ve ekibine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "Gerçekten Türkiye'de bir ilki, Çiğdem Hanım ve ekibi gerçekleştiriyor. Ve burada Şehrim 2023 aynı zamanda, bugünün  değil 2023'e bir ön yatırım olarak da devam eden bir adım. Şu ana kadar bu tür adımları atan bir siyasi parti yok.

DERVİŞOĞLU: PROJEMİZ 10 GÜNDÜR YOLLARDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu yazılı açıklama yaptı. Halkın yararına olan her projeyi alkışlayacaklarını ifade eden Dervişoğlu, AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesini de "takdirle karşıladık"larını kaydetti.

İYİ Parti'nin 10 gün önce "Anlat Hemşehrim, Dertleşelim" projesini başlattığını belirten Dervişoğlu, "Şehrim 2023 otobüslerinizin de yolu açık olsun ama bu proje 'Türkiye’de bir ilk' değil. İYİ Parti’nin ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim' projesi 10 gündür yollarda” ifadelerini kullandı.

Projelerinin basın yer aldığını aktaran Dervişoğlu, şöyle devam etti: "Hal böyleyken, Cumhurbaşkanı'nın, 'Şehrim 2023' projesini, bir ilk olarak sunmasını, artık alıştığımız, 'çalma-çırpma'larından değilse eğer, memleketten bihaber olmaktan başka bir ifadeyle izah etmek mümkün değildir." (HABER MERKEZİ)