İZGAZETE manşetten 'Müthiş bi' rektör' dedi

İZGAZETE, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar'ı manşetten 'övdü': "Öğrenciler hem barınıyor hem de ona bayılıyor."

Abone ol

DUVAR - İzmir’in yerel gazetelerinden İZGAZETE, bugün 'rektör övgüsü' manşetiyle çıktı. Gazete, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’ın gazeteye sürekli tekzip göndermesi nedeniyle rektörü “öven” bir manşetle çıktı.

“Önceki haberlerimizi beğendiremedik, bugün böyle” üst başlığıyla “Nükhet Hotar çok başarılı müthiş bir rektör” manşetiyle çıkan gazetede manşetin spotunda ise Dokuz Eylül Üniversitesi'ni harikulade yönetiyor. Öğrenciler hem barınıyor hem de ona bayılıyor. Manav bile açtı, ucuz patates soğan satıyor. Üniversite hastanesinde sağlıkçılar sağlığına duacı. İyi ki varsın Nükhet Hotar” ifadeleri yer aldı.

'YALANSA YÜZÜMÜZE VURUN'

Gazete ayrıca Nükhet Hotar’a bir çağrı yaptı. Çağrıda, “Soru önergesini haberleştirdiği için gazeteye tekzip göndermenin, sendikanın yaptığı açıklamadan gazetemizi sorumlu tutmanın, öğrencilerin eylemlerine kızıp muhabire açıklama göndermenin mantığını anlayamadık. Sayın Nükhet Hotar, kamuoyu önünde size çağrıda bulunuyoruz. Stüdyomuzda, gazetemizde sizi ağırlayalım. Biz soralım siz cevaplayın. Yanlışımız varsa düzeltin, yalan söylüyorsak yüzümüze vurun” dendi. (HABER MERKEZİ)