İzmir'de bir kıraathanede silahlı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı

Bayraklı'da M.D.Ç. (20), husumetlisi olduğu ileri sürülen kişilere ateş açtı. Olayda bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Abone ol

DUVAR - İzmir'in Bayraklı ilçesinde dün saat 22.30 sıralarında 20 yaşındaki M.D.Ç., husumetlisi olduğu ileri sürülen Mustafa Er (29), A.A. (44), İ.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y.' nin (29) Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede olduğunu öğrendi. Bunun üzerine olay yerine otomobil ile gelen M.D.Ç., kıraathanede oturan husumetlilerine ateş açtı.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, Mustafa Er ve A.A. göğsünden, İ.Y. sağ bacağından, M.Y. sağ ayağından, E.A. sağ bacağından, Y.Y. ise sağ ayak bileğinden yaralandı. Saldırıda göğsünden ağır yaralananlardan Mustafa Er kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralılardan A.Y.' nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 36 suç kaydı olduğu belirtilen Mustafa Er'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 14 suçtan kaydı bulunan ve olay yerinden otomobil ile kaçtığı öğrenilen şüpheli M.D.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)