İzmir’in gözü bu fuarda olacak

İZFAŞ, bu yıl ilk kez optik gözlük ve oftalmoloji sektörlerini kentte buluşturuyor. OPTIC World İzmir-Optik, Gözlük, Oftalmoloji ve Teknolojileri Fuarı, 8-10 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de yapılacak.

Abone ol

DUVAR - İzmir’i fuarlar kenti yapma hedefiyle kurulan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ, sektör temsilcileri ile meslek komitelerinin önerilerini dikkate alarak kente yeni fuarlar kazandırmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından, İzmir Ticaret Odası 32. Gözlükçülük Meslek Komitesi’nin önerisi ve öncülüğü ile 3. Bölge Optisyen-Gözlükçüler Odası katkılarıyla hayata geçirilen OPTIC World İzmir - Optik, Gözlük, Oftalmoloji ve Teknolojileri Fuarı, 8 Mart Cuma günü Fuar İzmir’de kapılarını ziyarete açıyor.

Görüş kalitesini artırmak veya estetik arayışlara cevap verebilmek için geliştirilen yeni teknolojileri, aksesuarlar ile ekipmanları bir araya getiren ve bunları optik sektörü profesyonelleriyle buluşturmaya hazırlanan OPTIC World İzmir, 10 Mart akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

OPTIC World İzmir ile kentte optik sektörü için son teknolojik gelişmelerin takip edilebileceği ve yeni işbirliklerinin oluşturulabileceği alan yaratıp kent ve ülke ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor. Fuarda gerçekleştirilecek B2B programlarına da Bulgaristan, Kosova, Kırgızistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir gibi ülkelerden 100’e yakın sektör profesyonelinin gelmesi bekleniyor.

Fuar; Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (İEOSB), Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği (TOGB), 3. Bölge Optisyen-Gözlükçüler Odası (İOGO) tarafından destekleniyor.