James Cameron'dan açıklama: O filmin bir şaheser olduğunu düşünmüyorum

"Titanik", "Avatar", "Terminatör" gibi yapımların yönetmeni James Cameron, film kariyeri hakkında konuştu.

Abone ol

DUVAR - "Avatar", "Titanik" ve "Terminatör" filmleriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen James Cameron, 40 yıllık kariyerini değerlendirdi. Yönetmen, "Terminatör"de yer alan bazı sahneleri utanç verici bulduğunu söyledi. 

Empire'a konuşan Cameron, henüz doğmamış oğlunun insanlığı kurtarmasını engellemek için Sarah Connor'ı öldürmek üzere gelecekten yolculuk yapan sibernetik katili konu alan "Terminatör" ile alakalı "Onun bir şaheser falan olduğunu düşünmüyorum, orası kesin" dedi.

'DİYALOGLARIN HİÇBİRİNDEN UTANMIYORUM'

Cameron sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi baktığımda epey utanç verici olan bazı kısımları var ve bazı kısımları içinse 'Evet, elimizdeki kaynaklara göre gayet iyi iş çıkardık' diye düşünüyorum. Geriye dönüp baktığımda sorun sadece prodüksiyon kalitesinde. Diyalogların hiçbirinden utanmıyorum ama görünen o ki benim yazdığım diyalogla ilgili utanç eşiğim pek çok insanınkinden daha yüksek."

Cameron, filmdeki ikonik "Geri döneceğim" diyalog için de "Biliyor musunuz? Siz de en çok gişe hasılatı yapan 4 filmden 3'üne sahip olduğunuzu gösterin, o zaman diyalogların etkisi hakkında konuşuruz" ifadelerini kullandı.



 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)