Jamie Dornan: 'Superman' seçmelerine pijamayla gittim

Oyuncu Jamie Dornan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcastte "Man of Steel" seçmelerine pijamayla gittiğini açıkladı.

Abone ol

DUVAR - 'Grinin Elli Tonu' serisindeki performansıyla tanınan oyuncu Jamie Dornan, oyuncuları arasında Gal Gadot'un da bulunduğu 'Heart of Stone' filminin tanıtımı için 'Happy Sad Confused' podcastine katıldı. Dornan, 2013'te çıkan "Man of Steel" filminde Superman'i canlandırmak için oyuncu seçmelerine katıldığını ve seçmelere Superman pijamasıyla gittiğini açıkladı. 

'ORADA KENDİ KOSTÜMÜMÜ GİYDİM'

"Man of Steel"in katıldığı tek çizgi roman filmi olduğunu belirten Dornan, kostüm seçimiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Sadece Superman için seçmelere katıldım. O da çok eskidendi, Henry Cavill'in kadroya girdiği zaman. Muhtemelen 12 yıl önce falan. Orada kendi kostümümü giydim. Bu bir hata mıydı? Superman pijamasıydı, gerçek bir kostüm değildi. Gerçek kostümü giymeye yaklaşamadım. Bu şeyleri yapan ve bunun hakkında konuşacak stüdyo başkanlarıyla toplantılar yaptım, ancak onlar için hiçbir seçme sürecinde derinleşmedim."

Podcast bölümüne buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)