Jason Blum, yeni bir Elm Sokağı filmi çekmek istiyor: Herkesi geri getirebilirim...

Jason Blum, kurucusu olduğu yapım şirketi Blumhouse'la "Elm Sokağı'nda Kâbus" filminin haklarını satın almak istediğini ve yeni Elm Sokağı filmi çekmek istediklerini söyledi.

Abone ol

DUVAR - Blumhouse Productions'ın kurucusu ödüllü yapımcı Jason Blum, 'Elm Sokağı'nda Kâbus' film haklarını satın almaya çalışıyor. Blum ayrıca, yeni bir film çekerse Freddy Krueger rolü için Robert Englund’ı geri getireceğini belirtti. 

Kayıp Rıhtım'ın Movie Web'den aktardığı habere göre, Screen Rant’e verdiği röportajda, son filmi "The Black Phone" için konuşan Jason Blum, Freddy rolünü tekrardan canlandırmak istemediğini söyleyen Robert Englund’ın, 'bıçaklı eldivenini' bir kez daha giyebileceğini söyledi. Blum, "Geri getirebilirim. Herkesi geri getirebilirim. Ellen Burstyn, 87 yaşındaydı ve The Exorcist filmi için onu getirmeyi başardım. (Englund) 75 yaşında, daha genç!" ifadelerini kullandı. 

 'ENGLUND, FREDDY ROLÜNÜ TEKRARDAN CANLANDIRMAK İSTEMİYOR'

1984 yılında izleyicilerin karşısına çıkan ve korku sinemasını şekillendiren eserler arasında yer alan "Elm Sokağında Kâbus", Wes Craven tarafından yaratıldı. Oyuncu Robert Englund, sekiz film boyunca Freddy Kruger rolünü canlandırdı. Kruger rolünü en son 2003 yılında "Freddy vs. Jason" filminde canlandıran Englund, daha sonra rolünü 2018 yılında ABC sitcom dizisi "The Goldbergs"de bir kez daha canlandırmıştı. Ancak Englund, yaptığı açıklamalarda Freddy rolünü tekrardan canlandırmak istemediğini dile getirmişti.