'Jean-Christophe ve Beethoven' etkinliği tekrar gösterimde

Romain Rolland’ın Yapıtında Müzik: “Jean-Christophe ve Beethoven” etkinliği tekrar gösterime girecek. Jean-Christophe’tan yola çıkan bu programda devlet sanatçısı piyanist Gülsin Onay, romanda ve Rolland’ın hayatında önemli yeri olan Beethoven bestelerini yorumlayacak.

Abone ol

DUVAR - Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ve Özel Saint Benoît Fransız Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu doğumunun 250. yılında Beethoven’ı çevrimiçi bir konser ve söyleşiyle andı. Romain Rolland’ın Yapıtında Müzik: “Jean-Christophe ve Beethoven” etkinliği, yoğun ilgi nedeniyle 27 Kasım Cuma günü saat 20.00’da tekrar izlenebilecek.

Adnan Cemgil’in çevirisiyle YKY tarafından yayımlanan Jean-Christophe’tan yola çıkan bu programda felsefeci, yazar ve çevirmen Nami Başer, Fransız yazar Romain Rolland’ın Jean-Christophe romanında Beethoven’ın yerini anlatırken; devlet sanatçısı piyanist Gülsin Onay ise romanda ve Rolland’ın hayatında önemli yeri olan Beethoven bestelerini yorumlayacak.

27 Kasım Cuma günü saat: 20:00’da gerçekleşecek ücretsiz etkinlik için Biletix üzerinden rezervasyon yapılması gerekmekte. Gösterim yine Biletix tarafından sağlanacak bir platform üzerinden yapılacak ve 5 Aralık tarihine kadar Seyretix.com platformu üzerinden izlenebilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)