Jodie Foster, True Detective'in 4. sezonunda başrolde

Oscar ödüllü oyuncu Jodie Foster, HBO dizisi "True Detective"in 4. sezonunda başrolde yer alacak.

Abone ol

DUVAR - HBO'nun her sezon farklı bir suç hikâyesini konu alan dizisi "True Detective"in 4. sezonunda başrolde "Kuzuların Sessizliği" ve "Sanık"taki rolleriyle 2 kez Oscar kazanan Jodie Foster'ın yer alacağı açıklandı. Oscar ödüllü oyuncu "True Detective: Night Country" adını taşıyacak olan sezonda, ortağı Evangeline Navarro ile birlikte dosyayı araştıran Liz Danvers adlı dedektifi canlandıracak. 

Box Office Türkiye'nin Variety'den aktardığı habere göre, "True Detective: Night Country" adlı 4. sezon, Alaska'daki bir araştırma merkezinde görevli 6 kişinin arkalarında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasının sırrını çözmeye çalışan iki dedektifi takip edecek. Foster'ın yönetici yapımcı olarak da görev aldığı 4. sezonun pilot bölümü, senaryoyu yazan Issa López tarafından çekilecek.

Jodie Foster, Kuzuların Sessiziliği. 

Bugüne kadar 23 Emmy adaylığından 5 ödül kazanan True Detective'in; 2014'te yayınlanan ilk sezonunda Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, 2015'te yayınlanan ikinci sezonunda Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn ve Taylor Kitsch, 2019'da yayınlanan üçüncü sezonunda ise Mahershala Ali ve Stephen Dorff başrolde yer almıştı.