'John Wick 4', serinin en uzun filmi olacak

Yönetmen Chad Stahelski, John Wick serisinin son filminin serinin en uzun filmi olacağını söyledi. Film, 23 Mayıs 2023'te vizyona girecek. 

Abone ol

DUVAR - Yönetmen Chad Stahelski, "John Wick: Bölüm 4" filminin serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olacağını açıkladı. Yönetmen, filmin son kurgusunu bitirmeye sadece birkaç hafta uzaklıkta olduklarını söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Chad Stahelski, "John Wick 4, diğer üç filmden daha uzun ama o kadar uzun değil. Kurgu için son aşamadayız, ardından VFX müziğimiz var. Şimdiye kadar sahip olduğumuz müziği seviyoruz. Bazı büyük sekansların kompozisyonunu hala Tyler Bates yapıyor. VFX yılın geri kalanında gelecek ama sona tehlikeli bir şekilde yakınız. Sıralarımız tamamlandı. Film aslında bitti. Muhtemelen genel olarak birkaç hafta daha ince ayar yapacağız, sonra yapımı kilitleyeceğiz ve müzik sesi ve efektlerle ilgili olacağız" dedi.

FİLM, 2 SAAT 11 DAKİKADAN DAHA UZUN OLACAK

Belirli bir süre açıklanmasa da filmin en azından 2 saat 11 dakikadan daha uzun sürmesi bekleniyor. Orijinal "John Wick" 101 dakikayken, "John Wick: Chapter 2" 122 dakika, "John Wick Chapter 3: Parabellum" ise 131 dakika sürdü.

"John Wick: Bölüm 4"ün oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Ian McShane ve Clancy Brown yer alıyor. Film, 23 Mayıs 2023'te vizyona girecek.