Johnny Depp'ten özel teşekkür: 'Onlara her zaman borçlu olacağım'

Johnny Depp, moda markası Dior'a teşekkür etti. Depp, "Bana güvenme kararını veren ve benim arkamda duran herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Abone ol

DUVAR - Oyuncu ve müzisyen Johnny Depp, Amber Heard davası süresince kendisiyle ilişiğini kesmeyen moda markası Dior'a teşekkür etti. Markanın Sauvage adlı parfümüyle başlayan ve devam eden işbirliğinin kendisi için artık kişisel hale geldiğini söyleyen Depp, "Onlara her zaman sadık kalacağım" diye konuştu.

South China Morning Post gazetesine konuşan Depp, kendisine Dior'la çalışmakla ilgili en çok sevdiği şey sorulunca şöyle konuştu:

"Benim için bu işbirliği artık kişisel hale geldi. Bir süredir onlarla çalışıyorum. Doğal olarak, oradaki insanlarla kişisel bir ilişkiniz oluyor ve onları yakın tutuyorsunuz. Onlar her saniye benim yanımda olmaya devam etti ve bu benim için çıtayı çok yükseltiyor. Onlar bana güvendi, onlar bana inandı ve devam ettiler. Bu jestleri çok nadir ve onurluydu."

'ONLARA HER ZAMAN SADIK KALACAĞIM'

Daha önce böyle bir desteğe sahip olduğu için hiç bu kadar gururlanmadığını belirten Depp, "Kimse bunu yapmazdı. Bana güvenme kararını veren ve benim arkamda duran herkese çok teşekkür ediyorum. Onlara her zaman borçlu olacağım. Onlara her zaman sadık kalacağım. Onların bu hareketi gerçekten kaliteliydi. Onların yaptığı çok güçlüydü, klastı, cesurdu, cesaretliydi. Dior benim için her zaman Sauvage'dan fazlası olacak" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)