Jolie ve Paltrow'dan taciz suçlaması

Ünlü yapımcı hakkında suç duyurusunda bulunan ünlüler listesine Paltrow ve Jolie de eklendi. Paltrow, korktuğu için sustuğunu söyledi.

Abone ol

DUVAR - ABD'nin çok sayıda ünlü filminin yapımcılığını yapmış olan Harvey Weinstein'in cinsel taciz suçlamalarını kabul etmelerinin ardından Hollywood'un ünlülerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Angelina Jolie ve Gweyneth Paltrow da Weinstein'a taciz suçlamasında bulundu.

'KORKTUĞUM İÇİN SUSTUM'

Sputnik'in haberine göre Gwyneth Paltrow, Weinstein'in kendisini Jane Austen uyarlaması olan Emma filmi için yaptıkları toplantı sırasında Beveryl Hills'deki bir otelde odayı masaj için tuttuğunu söyleyerek taciz ettiğini söyledi. Paltrow o sırada erkek arkadaşı olan Brad Pitt'in Weinstein'la yüzleştiğini ve ünlü yapımcının onları bu konuda kimseyle konuşmamaları için uyardığını kendisinin de çekimlerden kovulmaktan korktuğu için sustuğunu söyledi.

Angelina Jolie ise Weinstein'ın kendisini 1998 yılında vizyona girmiş olan Çarpraz Hayatlar (Playing by Heart) fiminin çekimleri sırasında kendisini taciz ettiğini açıkladı. Angelina Jolie New york Times'a yaptığı açıklamada bir daha asla Weinstein'la çalışmadığını, çalışanları da uyardığını söyledi. New York Times gazetesinde çıkan başka bir habere göre de Weinstein çok sayıda  kadına susmaları için para ödedi.

Harvey Weinstein hakkındaki suçlamaları kabul ederek özür diledi. Yöneticisi olduğu Miramax stüdyosu Weinstein'ın kovulduğunu açıkladı. Bu gelişmelerden sonra ünlü yönetmen Dario Argento'nun kızı olan oyuncu Asia Argento Weinstein'ın kendisine Fransa'da  tecavüz ettiğini söyledi. Mira Sorvino ve Rosanna Arquette de yapımcı hakkında suç duyurusunda bulundu. Karısı, modacı Georgina Chapman tarafından terk edilmiş olan Weinstein, Judi Dench, George Clooney, Meryl Streep gibi ünlüler tarafından kınandı. (Dış Haberler)