Jon Snow aslında savaşı 'izlemek' istermiş!

Game Of Thrones'ta Jon Snow karakterine hayat verin Kit Harington dizinin yeni sezonu hakkında konuştu. Harington, bu sezonun diğerlerinden çok farklı olduğunu dile getirdi.

Abone ol

DUVAR -  Game of Thrones'ta yedinci sezonun ilk bölümü yayınladı.

Jon Snow’a hayat veren Kit Harington, Hürriyet'ten Barbaros Tapan’ın sorularını yanıtladı. Harington dizinin yeni sezonunun diğerlerinden çok farklı olduğunu dile getirdi.

"Böyle bir dizi ile oyunculuğa başlamak size neler hissettiriyor?" sorusu üzerine Harington, "Ben aslında oyuncu olmak istemiyordum. Aklım fikrim gazeteci olmaktaydı. Savaş muhabiri olmak istiyordum. Ama geçtiğimiz günlerde okul raporlarıma göz attım eğlence olsun diye, 11 yaşımda “Aktör olmak istiyorum” diye yazmışım. O tamamen silinmiş aklımdan, görünce çok şaşırdım. Bazı günler eve gidip “Bitti, bu diziden sonra bırakıyorum, bir daha yapmayacağım” diyorum ama çabuk geçiyor o isyan... Tek isteğim oyunculukta daha iyi yerlere gelmek. Sorunuza dönecek olursam; ilk başlarda fazlasıyla huzursuz, sıkıntılı günler geçirdim. Kendimi ilk kez ekranda izlediğimde neredeyse ağlıyordum" dedi.

Game Of Thrones'ta 10 spoiler önleme yolu

Jandarma'dan Game Of Thrones'lu gönderme

Game Of Thrones'un en popüleri belli oldu

Game Of Thrones'a 'kış geldi'

Game of Thrones ders oluyor

Game of Thrones’tan ekonomi dersleri

Game of Thrones 7. sezon: Çökertti!