Jorge Jesus: Arao'nun golünün iptalini anlayamadım

Fenerbahçe'nin deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçta iptal edilen gol gündem oldu. Teknik direktör Jesus, "Arao'nun golünün neden iptal edildiğini anlayamadım" dedi.

Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus geri dönüşle gelen galibiyeti ve takımın performansını değerlendirdi.

beIN SPORTS'un haberine göre Jesus, "Geriden gelerek kazandığımız bir maç daha. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Arao'nun golünün neden iptal edildiğini anlayamadım. Buna faul çalındıysa, ceza sahası içindeki her pozisyona faul verilmeli. Bunu kazanmış olmamıza rağmen söylüyorum. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Umarım hakemler hakkında bu sezon bir daha konuşmak zorunda kalmam." sözlerini söyledi.

Aynı zamanda zirve yarışına da değinen Jesus, "Hala ligin ortada olduğunu düşünüyoruz ve şansımız olduğuna inanıyoruz. Rakiplerimiz de puan kaybedecek. Hangi takımın daha az puan kaybedeceğini göreceğiz. Kupada yarı finaldeyiz ve ligde ezeli rakibimizin 6 puan gerisindeyiz. Biz hala savaşmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.