Josef de Souza, Al Ahli'ye transfer oldu

Fenerbahçe'de forma giyen Josef de Souza, 12 milyon Euro bedelle Al Ahli'ye transfer oldu. Suudi Arabistan ekibi Souza için hoş geldin videosu yayınladı.

Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile anlaşıldığını açıkladı. Brezilyalı futbolcunun, 12 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli karşılığında transfer olduğu belirtildi.

Suudi Arabistan basınında dün Josef'in Al Ahli'ye transfer olacağına yönelik haberler çıkmış, Fenerbahçe dün akşam saatlerinde bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.

Sarı-lacivertlilerin bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli SC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Al Ahli anlaşma sağladığı Josed de Souza için akşam saatlerinde, sosyal medya hesabından hoş geldin videosu yayınladı.

Fenerbahçe, saat 21.00'de KAP gönderdiği ikinci açıklamada, 12 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandığını açıkladı.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.000.000 € (Onikimilyon Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)