Jude Bellingham, Arda Güler hakkında konuştu: 'Onu çok seviyorum'

UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid, Atalanta'yı yendi ve kupayı müzesine götürdü. İkinci yarı oyuna giren Arda Güler, Real Madrid kariyerinde dördüncü kupasını kazandı.

Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, UEFA Süper Kupa'da Atalanta'yı Federico Valverde ve Kylian Mbappe'nin golleriyle 2-0 yendi. Milli futbolcu Arda Güler, 88. dakikada Vinicius Junior'ın yerine oyuna girdi.

Real Madrid, Süper Kupa'yı 6. kez müzesine götürerek bu kupada en çok kazanan ekip oldu.

Maçın ardından Real Madrid kalecisi Thibaut Courtois, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

'O BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM'

Belçikalı file bekçisi takım arkadaşı Arda Güler için, "O benim küçük kardeşim. Bizim menajerlerimiz aynı. O yüzden ona yardım etmeye çalışıyorum. Çok iyi bir insan. Çok özel bir oyuncu. Bu sezon bizim için önemli olacak. Çok çalışıyor. Bence Real Madrid'de çok kupa kazanacak" dedi.

Maçın en değerli oyuncusu seçilen Jude Bellingham ise basın toplantısında Arda Güler hakkında, "Arda Güler'i çok seviyorum. Buradaki herkes onu çok seviyor. O en iyisini hak ediyor" dedi.

REAL MADRİD'DE 4. KUPA

Arda Güler, Real Madrid'de ikinci sezonuna başladı. İspanya medyasına göre 19 yaşındaki oyuncu bu sezon Real Madrid'de önemli bir parça olacak.

Milli futbolcu, 13 aylık Real Madrid kariyerinde dördüncü kupasını kazandı. Arda Güler, İspanyol devindeki ilk senesinde İspanya Süper Kupası, La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Genç yıldız, 2024-25 sezonuna da UEFA Süper Kupa ile başladı.

(SPOR SERVİSİ)