Jülide Kural: Fatsalı Kadir'in gücü zorlukları aşmada hep kararlı oldu

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncu ile ilgili yayınlanan bazı haberlere tepki gösterdi, "Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız" dedi.

Abone ol

DUVAR - Son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncu ile ilgili yayınlanan bazı haberlere tepki gösterdi. 

Jülide Kural, İnanır'ın Instagram hesabından açıklama yaparak, ünlü oyuncunun hastane değişikliğine ilişkin iddiaları eleştirdi, kendisi ve doktorları dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini istedi.

'FATSALI KADİR'İN GÜCÜ...' 

Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan siz milyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum" ifadelerini kullanan Kural, açıklamanın devamında şunları ifade etti:

"Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu. Bu vesileyle başta Prof. Dr. Uğur Türe olmak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nin doktorları ve sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Özen ve incelikle İyileşme sürecine verdikleri emek için hep minnettar kalacağız. Sağ olun, var olun!"

'KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE SÜRDÜRME KARARI ALDIK'

"24 Mart'tan bu yana devam eden tedavi sürecini, 16 Ağustos itibari ile Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürme kararı aldık. Doktorlarımızın yönlendirmesi ile daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği bu kararı almamızda temel teşkil etti. Eminim iyileşme süreci daha da hız kazanacaktır."

'HER TÜRLÜ KALİTESİZLİĞİN KOL GEZDİĞİ...' 

"Tüm bu mücadele sürerken kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz.

Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız.

Ve son söz. Mücadeleye devam!"

(SOSYAL MEDYA)