'Justice League', 4 saatlik bir film olacak

Yönetmen Zack Snyder açıkladı: HBO Max'te yayınlanacak olan Justice League, mini dizi değil 4 saatlik bir film olacak.

Abone ol

DUVAR - Yönetmen Zack Snyder, yeniden kurgulayacağı Justice League hakkında verilen son kararı açıkladı. Dört bölümden oluşan mini bir dizi olarak HBO Max'te yayınlanacağı açıklanan Justice League, 4 saatlik bir film olarak yayınlanacak. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, yönetmen Snyder, "Justice League" projesini tamamlayamadan ailevi sorunları nedeniyle yönetmenlikten ayrılmak zorunda kalmıştı. Warner Bros'un Snyder'ın yerine getirdiği Joss Whedon ise projede büyük sorunlara neden oldu. Şimdilerde DC ve Warner Bros., Joss Whedon hakkındaki incelemelerini sürdürüyor. 

Bu sırada Snyder, bir yıl boyunca izleyiciler ve oyuncularla ortak olarak bir kampanya sürdürdü. Kampanyanın ardından Warner Bros., Justice League'in yeniden kurgulanmasını onayladı ve Snyder'a 70 milyon dolarlık bütçe izni çıkardı. Yönetmen Zack Snyder, Jared Leto, Joe Manganiello, Ben Affleck ve Henry Cavill gibi oyuncularla birlikte ek sahne çekimleri yaptı. 

Çekilecek olan filmin dört saat uzunluğunda olmasının nedeni ise, Snyder'ın çektiği fakat kullanılmayan birçok sahneye yer verilecek olması. Justice League'in HBO Max'teki yayın tarihi henüz bilinmiyor.