'Kaçak Saray' kitabının yazarlarından Ekrem İmamoğlu’na tepki

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Beştepe’deki makamında ziyaret etmesine “Kaçak Saray” kitabının yazarlarından tepki geldi.

Abone ol

ANKARA - Atatürk Orman Çiftliği arazisinde önce Başbakanlık binası olarak inşasına başlanan, ardından Cumhurbaşkanlığına devredilen yapının her boyutuyla hukuka aykırı olduğunu söyleyerek konuyu defalarca yargıya taşımış olan Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan ile odanın eski başkanı Ali Hakkan ve avukat Gökçe Bolat, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekram İmamoğlu’na Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yaptığı ziyaretten ötürü tepki gösterdiler.

Yürüttükleri yargı mücadelesini “Kaçak Saray” adıyla kitaplaştıran Candan, Hakkan ve Bolat, kitabı imzalayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Ekrem İmamoğlu’na gönderdiler. “Kaçak Saray”ın yazarları kitaba şu notu yazdılar:

“Sayın Ekrem İmamoğlu’na,

İdeolojinin mekânsallığının ve Cumhuriyet rejimi ile hesaplaşmanın zirve mekânının ne anlama geldiğini fark etmeniz dileğiyle.

Tezcan Karakuş Candan, Gökçe Bolat, Ali Hakkan”

Tezcan Karakuş Candan, konuyu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. (DUVAR)