Kadıköy'de opera sanatçısı doktor İhsan Ünlüer'in evinde yangın çıktı

Kadıköy'de opera sanatçısı doktor İhsan Ünlüer'in evinde yangın çıktı. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Abone ol

DUVAR - Kadıköy'de 1990 yılında hayatını kaybeden yazar ve opera sanatçısı doktor İhsan Ünlüer'in evinde yangın çıktı. 2 katlı tarihi binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

DHA'nın aktardığına göre, yangın, saat 14.30 sıralarında Caferağa Mahallesi Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta bulunan 2 katlı tarihi bir binada çıktı. Evdeki tütsüden çıktığı iddia edilen yangında binayı kısa sürede duman kapladı. Yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar, yangın tüpü ile müdahalede bulunurken itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

.

Yangın çıkan binanın, 1990 yılında hayatını kaybeden yazar ve opera sanatçısı Dr. İhsan Ünlüer'e ait olduğu ve eşi Ayten Ünlüer'in halen bu evde yaşadığı öğrenildi. Ayten Ünlüer, "Akşamları gençler toplanıyor sigara falan içiyorlardı hep uyarıyordum onları. Tütsü yapıp koymuştum o çıkardı yangını" diye konuştu.

Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. (HABER MERKEZİ)

.