Kamala Harris, adaylığı resmen kabul etti: 'Herkesin başkanı olacağım'

ABD Başkan Yardımcısı Harris, Şikago'da düzenlenen Demokratik Ulusal Kongre'de (DNC) partinin başkan adaylığını resmen kabul etti. Kongre'de Filistinli konuşmacı olmasına izin verilmemesi tepki çekti.

DUVAR - ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Şikoago'da düzenlenen Demokrat Parti Kongresi'nin dördüncü ve son gününde başkan adaylığını resmen kabul etti. Harris, burada yaptığı konuşmada, İsrail'in ekimden bu yana devam eden saldırılarına işaret ederek 'Gazze’deki savaşın' bitirilmesi gerektiğini söyledi, dünyanın dört bir yanındaki 'tiranlık' ile savaşmayı taahhüt etti. Kongrede Hamas'ın Gazze'de rehin tuttuğu İsraillilerden birinin ailesinin konuşma yapmasına rağmen Filistinli birinin konuşmasına izin verilmemesi ise tepki çekti.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı