Kanada Başbakanı'ndan 'Chandler'a boks daveti

Kanada Başbakanı Trudeau, Friends dizisinde 'Chandler' karakterini canlandıran Matthew Perry'yi boks maçına davet etti. Perry, Trudeau'yu ilkokuldayken 'patakladığını' açıklamıştı.

Abone ol

DUVAR - Boks dünyası, tarihin en çok izlenen maçlarından birine hazırlanıyor olabilir: Kanada Başbakanı Justin Trudeau, efsanevi Friends dizisinde 'Chandler' karakterini canlandıran oyuncu Matthew Perry ile ringe çıkmak istiyor!

İkili arasındaki olası bir müsabaka, Kanadalı olan Perry'nin 35 yıl önce Ottawa'da aynı ilkokulda okudukları sırada bir arkadaşıyla beraber Trudeau'yu 'patakladığını' söylemesiyle gündeme geldi. Perry, talk şovcu Jimmy Kimmel'ın programında mart ayında yaptığı açıklamada, Trudeau'yu 'muhtemelen kıskançlıktan' dövdüklerini anlattı. Perry, "Sanırım okulda dövebileceğimiz tek çocuk oydu" diye konuştu.

Boks merakı bilinen Trudeau ise 1 Nisan'da Twitter'dan meydan okudu. Kanada Başbakanı, Perry'nin hayat verdiği Chandler'ın 'sinir bozucu' karakterine atıfta bulunarak, "Düşünüyorum da, biliyor musunuz, Chandler'a yumruk atmayı kim istemez ki? Matthew Perry, rövanşa ne dersin?" diye yazdı.

Perry ise yanıtında, bir başbakan karşısında bu defa daha temkinli davranabileceğinin sinyalini verdi:"Efendim, (elinizin altında bir ordu olduğunu göz önünde bulundurarak) sanırım rövanş talebinizi reddedeceğim."