Kanada Başbakanlık Ofisi: Başbakan Trudeau'nun eşi Sophie Trudeau'da korona virüsü tespit edildi

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie Trudeau'ya korona virüsü testi yapıldı. Sophie Trudeau'nun korona virüsüne yakalandığı belirlendi.

Abone ol

DUVAR - Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie Trudeau'nun yeni korona virüsü testi pozitif çıktı. Trudeau çifti virüs nedeniyle kendilerini tecrit etmişti.

Kanada Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, Sophie Trudeau'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Başbakan Justin Trudeau ile ilgili açıklama yapan yetkililer, Justin Trudeau'nun sağlığı gayet iyi ve hastalık belirtisi yok. 14 gün boyunca karantinada kalacak. Doktorların önerisi gereği şu aşamada herhangi bir belirti göstermediği başbakana bir test uygulanmayacak" dedi.

Ayrıca Justin Trudeau ile temas kuran kişiler için de şu anda herhangi bir risk olmadığı vurgulandı. Söz konusu belirtilerin Trudeau çiftinin Londra'ya yaptığı bir ziyaret sonrasında ortaya çıktığı bildirilmişti.

Kanada'da 34'ü Ontario'da, 32'si British Columbia'da, 7'si Alberta'da ve 4'ü Quebec'te olmak üzere 77 Kovid-19 vakası bulunuyor. (AA)

Kanada Başbakanı Justin Trudeau: Eşime virüs testi yapıldı, kendimi tecrit ediyorum