Kanser hastası eşini intihara zorladı

Kanser hastası eşinin intihar etmesini isteyen Orhan Koza eşine şiddet uyguladı. Ağır yaralanan Yeşim Gökyar 1,5 ay hastanede yattı.

Abone ol

DUVAR - Uyuşturucu bağımlısı Orhan Koza, kanser hastası eşi Yeşim Gökyar'ı intihara zorlayıp dövdü. 17 yıllık kanser hastası Yeşim “Seninle bir gün ömre bedel” diyen Orhan ile evlenmişti. Son 2 ayda her şey değişti. Orhan, “Hastalığından bıktım. İntihar et, sen de kurtul ben de kurtulayım” diyerek dövdüğü eşini hastaneye bırakıp kaçtı.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜLER 

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre, çift  24 Eylül 2017’de İstanbul’da evlendiler. Tüp bebek tedavisine başladılar. Yeşim “Kanser vücudumu sardı. Ama Orhanıma bebek vereceğim. Beşiktaşlıyım. Bebeğimizin adı Kartal olacak” diyordu. Orhan da şunu söylüyordu: “Doğum yapınca hücreler yenilenirmiş. En çok ‘Yeşim kurtulur’ diye çocuk istiyorum. Bu çocuk aşkımızın mucizesi olacak.

'UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI BENDEN GİZLEMİŞTİ'

Yeşim Gökyar son iki ayda yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Orhan uyuşturucu kullandığını benden gizlemişti. Yeniden uyuşturucuya başladı. ‘Seninle evlenerek büyük hata yaptım. Bıktım hastalığından, en iyisi sen intihar et. Sen de kurtul ben de kurtulayım’ diyordu. Beni eve kapattı. Geçtiğimiz ay öldüresiye dövdü. 1 hafta boyunca kanayan yaralar içinde aç olarak evde yattım. En sonunda da beni İstanbul’da özel bir hastanenin acil servisinin kapısına bırakıp kaçtı. 1.5 hafta yoğun bakımda yattım. Hastaneye gizlice girip beni dövmeye kalktı. Hemşireler gelince kaçtı.”

Baba Erdal Gökyar, “Kızımın tedavisi için bugüne kadar 2 ev sattım. Kanser hastası yavruma eziyet eden bu cani yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılsın” dedi.