Kanser tedavisi sona eren Canan Ergüder: İçimde yaşayan bir çocuk var

Meme kanseri tedavisi sona eren Canan Ergüder, "İçimde yaşayan bir çocuk var" dedi. 

Abone ol

DUVAR - Menajerimi Ara dizisi esnasında meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir kemoterapi gören oyuncu Canan Ergüder, tedavisini tamamladı. Instagram hesabından pazar günü fotoğrafını paylaşan Ergüder, "İçimde yaşayan bir çocuk var adlı çalışma" notunu da ekledi.

Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde İclal Aydın’ın moderatörlündeki Victoria's Secret, #MemeKanseriKontrolu sloganıyla gerçekleşen yayına katılmıştı.

'DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM'

Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söylemişti. Kanser haberini aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyen Canan Ergüder, "İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm" ifadelerini kullanmıştı.

'ÇALIŞMAK İYİ GELDİ'

"Oğlum Demir'e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum" diyen oyuncu, "Tümörün agresif olduğunu söylediler ve ameliyat olacağım sürece kadar çalıştım. Operasyondan bir hafta sonra sete gittim. Çalışmak iyi geldi" şeklinde konuşmuştu.